Suceava: Aproape 8.500 de pachete de ţigări găsite în trafic de poliţiştii suceveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 17 noiembrie oamenii legii au reuşit să prindă, în urma controalelor din trafic patru persoane care aveau asupra lor mai multe pachete de ţigări şi pentru care nu aveau acte de provenienţă.

Suceava este o piaţă de desfacere pentru ţigările de peste graniţă. Acest lucru se poate confirma în fiecare zi de către poliţiştii care găsesc din ce în ce mai multe pachte de ţigări asupra unor persoane care nu au acte de provenienţă pentru marfă.

Pe 17 noiembrie poliţiştii din Fălticeni au găsit asupra unei localnice din Udeşti 4.630 de pachete de ţigări. Acest lucru s-a întâmplat la un control  de rutină în traficul rutier din municipiul Fălticeni. Valoare totală a mărfii, care a fost confiscată de poliţişti se ridică la suma de 23.150 lei, iar persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal. Reprezentanţii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Suceava vor continua cercetările în acest caz.

În aceeaşi zi, doar la câţiva kilometri distanţă, poliţiştii din Grăniceşti  au capturat 3.784 de pachete de ţigări, în valoare de 19.000 de lei de la trei cetăţeni din Ucraina. Aceştia se aflau într-un taxi cu marfa ascunsă în bagajele personale.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite