Apa va fi oprită în Burdujeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sucevenii trebuie să-şi facă rezerve de apă
Sucevenii trebuie să-şi facă rezerve de apă

Locuitorii din cartierul Burdujeni vor rămâne fără apă rece mâine dimineaţă, de la ora 7.00. Mii de consumatori vor fi afectaţi de întreruperea care va dura 13 ore.

Angajaţii furnizorului de apă ACET au programat o intervenţie în zonă pentru modernizarea conductelor vechi. Oprirea furnizării apei potabile, de la ora 07.00 până la 20.00, va afecta cartierul Cuza Vodă I, partea dintre străzile Privighetorii, Gheorghe Doja, Calea Unirii şi Calea Burdujeni. Nici sucevenii care stau în cartierul Cuza Vodă II, pe străzile Calea Unirii, Calea Burdujeni, Eroilor, Bazelor şi Bujorilor, Calea Unirii, de la intersecţia cu strada Nicolae Iorga până la intersecţia cu strada Cuza Vodă nu vor avea apă rece. Lucrarea va afecta inclusiv străzile Nicolae Iorga şi şoseaua Botoşani.

Intervenţia a fost programată pentru ca angajaţii ACET să execute lucrări finanţate prin programul ISPA. Investiţia vizează reabilitarea sistemului public de alimentare cu apă a municipiului Suceava cu fonduri de la Uniunea Europeană.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite