Suceava: Andrei a plecat de acasă pentru bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Andrei a plecat de acasă pentru bani
Suceava: Andrei a plecat de acasă pentru bani

Prietenii tânărului executat în China îl descriu drept un băiat model

Problemele sale au început în liceu, culminând cu munca în Italia şi fuga pe ascuns în China.

Ştirea precum că Andrei Negrea ar fi fost închis într-o închisoare din China a apărut la începutul lunii iulie de nicăieri şi i-a cutremurat pe vecini. La vremea respectivă, localnicii au fost înştiinţaţi că un tânăr este arestat pentru trafic de droguri. Ulterior aceştia au aflat că Andrei Negrea a fost executat de chinezi pentru fapta făcută.

Andrei este singurul băiat al familiei Negrea. Deoarece aveau doar fete, părinţii acestuia îşi doreau şi un băiat. „Andrei s-a născut în 1987, într-o zi de noiembrie, exact de Sfântul Andrei”, a povestit mama acestuia, Maria Negrea. Copilăria şi-a petrecut-o în sat, acolo unde a studiat şi primele opt clase.

Conform apropiaţilor, Andrei iubea sportul şi mergea la o sală de culturism improvizată într-un sat vecin. „În ultima vreme se plângea că nu mai apucă să facă sport pentru că nu mai are timp şi, în plus, fuma cam mult”, a spus unul dintre prietenii acestuia. Mai mult chiar, deseori Andrei îşi provoca vecinii la skandenberg. „Mă învingea mereu deoarece eu eram mai în vârstă şi nu mai aveam forţă”, a spus Sorin Toma, unul dintre vecinii tânărului.

Problemele au început în liceu

Odată ajuns în liceu, băiatul a început să se schimbe. Nu mai mergea la ore, notele erau din ce în ce mai mici şi, în cele din urmă, a abandonat şcoala. Atras apoi de mirajul străinătăţii şi văzând că majoritatea prietenilor săi au plecat în diverse state europene, acesta s-a îndreptat către Italia, unde s-a angajat la o spălătorie auto.

După ce s-a întors din Peninsulă, părea alt om deoarece începuse să se coafeze şi să-şi vopsească unghiile cu negru. Vorbea mai rar cu prietenii, cumpăra un suc şi stătea ore întregi adâncit în problemele lui. Comportamentul rebel al lui Andrei din ultimul an a culminat cu fuga în China. „Nici nu am ştiut că a plecat. Eu l-am dus la serviciu şi el în urmă a fugit”, a spus Eugen Negrea, tatăl lui. Ulterior, de Anul Nou, în urma unui mesaj aniversar, acesta a aflat că fiul său este în China. Deocamdată Ministerul de Externe nu a confirmat moartea suceveanului. Există însă posibilitatea ca acesta să fi fost ucis sub altă identitate.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite