Alex va merge la Cluj pentru tomografii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Dumitriu, micuţul care a luat o bacterie din spital ce i-a distrus sistemul imunitar, va merge luna viitoare la Cluj, pentru analize amănunţite la creier. Organismul băieţelului este în continuare slăbit. Doar două zile a mers la grădiniţă, după care a făcut bronşită.

„A reluat antibioticele şi, în paralel, ia cele cinci medicamente prescrise la Bucureşti. Acestea costă în jur de 1.000 de lei pe lună. Un alt medicament, recomandat de la Iaşi, se găseşte doar în Germania, sub formă de fiole la 30 de euro cutia“, afirmă Adriana Dumitriu, mama copilului.


Va afla dacă Alex are ceva la creier


Aceasta a mai afirmat că la Cluj speră să afle din ce cauză copilul ei abia vorbeşte. Mama lui Alex susţine că în urma investigaţiilor va afla dacă micuţul are probleme de sănătate mintală sau dacă se confruntă doar cu o întârziere a vorbirii. „Medicii de la Bucureşti ne-au spus că dacă-l duceam la control mai devreme şi-ar fi revenit mai uşor, însă noi nu am avut bani. Acum, va trebui să muncim mult ca să se poată bucura de copilărie“, a afirmat Gheorghe Morozan, bunicul lui Alex.


În urma campaniei derulate de „Adevărul de Seară“, „Ajutaţi-l pe Alex!“, micuţul a ajuns la Bucureşti la aparatul de biorezonanţă. După ce va face două luni de tratament naturist, Alex va trebui să se întoarcă la Bucureşti pentru alte analize şi terapie.

Cum îl puteţi ajuta pe Alex

Sucevenii care doresc să-l ajute în continuare pe Alex să se facă bine şi să-l sprijine în perioada tratamentului pot depune bani în contul mamei sale, Adriana Nicoleta Dumitriu, RO18BRDE340SV24812343400, sau o pot suna la numărul de telefon 0770.989.584.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite