Agenţie imobiliară din Suceava, prădată de hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cercetările sunt continuate în vederea identificării autorilor. Foto arhivă
Cercetările sunt continuate în vederea identificării autorilor. Foto arhivă

Hoţii au sustras două unităţi de calculator, două monitoare LCD, un laptop şi un telefon fix cu suport, în valoare de circa 9.000 lei.

Ieri, la ora 09.00, Mariana A., reprezentant al unei societăţi comerciale din Suceava, a sesizat Poliţia cu privire la un furt dintr-o agenţie imobiliară. 

Aceasta a spus poliţiştilor că, în noaptea de 12-13 decembrie, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-o agenţie de turism din municipiul Suceava, de unde au sustras mai multe bunuri.

În aceeaşi locaţie cu agenţia de turism, în altă cameră, funcţionează şi o agenţie imobiliară. În noaptea de 15-16 decembrie, persoane necunoscute au pătruns pe un geam neasigurat în interiorul apartamentului în care funcţionează cele două societăţi. Hoţii au sustras două unităţi de calculator, două monitoare LCD, un laptop şi un telefon fix cu suport, în valoare de circa 9.000 lei. „Unitatea nu era asigurată cu sisteme de pază şi alarmare, conform Legii nr. 333/2003”, a specificat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite