Suceava: Fiii unui poliţist l-au trimis pe Adrian Negrea în China

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Creierul” afacerii era Cezar Bilius (foto) care, potrivit unor surse apropiate anchetei, îi recruta împreună cu fratele său, Adrian, şi alţi doi tineri pe cărăuşii care transportau

„Creierul” afacerii era Cezar Bilius (foto) care, potrivit unor surse apropiate anchetei, îi recruta împreună cu fratele său, Adrian, şi alţi doi tineri pe cărăuşii care transportau droguri pe relaţia America de Sud - China - Turcia. 


Cezar a făcut un an şi jumătate de închisoare în Olanda, acolo unde a intrat în contact cu traficanţii de droguri şi i-a venit ideea unei filiere proprii. El a recrutat, împreună cu complicii săi, peste 100 de tineri care au făcut cărăuşie cu droguri.


Arestările continuă


Printre cei racolaţi s-ar afla şi Adrian Negrea (23 de ani), tânărul care, potrivit şefului DIICOT Suceava, a fost arestat, judecat şi executat în urmă cu două săptămâni în China. Între timp, numărul arestaţilor a ajuns la zece. Cel care a rotunjit cifra este suceveanul Raul-Gabriel Hândrescu (20 de ani), student la Bucureşti.


Acesta tocmai fusese pe litoral şi voia să meargă la muncă, împreună cu tatăl său, în Spania. Aflând însă că este căutat de oamenii legii, Hândrescu s-a predat.


În baza mandatului de arestare emis vineri, Raul-Gabriel Hândrescu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Este a zecea persoană arestată în cursul săptămânii trecute”, a declarat Marius Cazac, procuror-şef al DIICOT Suceava. Fraţii Bilius se află acum în arestul IPJ, clădire în care tatăl lor îşi desfăşoară activitatea, în cadrul Serviciului Logistică.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite