Suceava: Accidente pe două roți

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Accidente pe două roți
Suceava: Accidente pe două roți

Tinerii suceveni nu țin cont de siguranță și nici de regulile de conduită preventivă, atunci când se deplasează cu bicicleta sau mopedul.

Un accident rutier s-a produs în comuna Vicovu de Jos, ieri seară, când minorul B.S., 17 ani, din comuna Voitinel, în timp ce conducea o bicicletă pe ghidonul căreia îl transporta pe B.S., 14 ani, din comuna Voitinel, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a căzut pe carosabil.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a celor doi minori. B.S. a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Beți pe moped

Noaptea trecută, în interiorul localităţii Dealu, comuna Zvoriştea, Gheorghe C., 28 de ani, în timp ce conducea un moped, a acroșat-o pe Niculina R., de 42 de ani, care se deplasa pe axul drumului ca pieton.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului mopedului şi a pasagerului Petre C., de 26 de ani, din Bucureşti.

Cei doi tineri nu purtau cască de protecţie şi au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru primul şi 1,01 mg/l pentru cel de al doilea. Ambilor li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite