Accident rutier la Dornești în urma căruia trei polițiști de frontieră au fost răniți

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei polițiști se îndreptau spre muncă când șoferița, Ana Maria Ionuță, agent la Sectorul Poliției de Frontieră Rădăuți, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp a balustradei de pe marginea drumului.

Incidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 07.00, pe DN 17A, în interiorul localităţii Dorneşti. Ana Maria Ionuță, de 26 ani, din municipiul Rădăuţi, a pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum acoperit cu polei, a derapat și a lovit un stâlp din beton de susţinere a balustradei de protecţie.

Șoferița a fost accidentată grav, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Suceava, unde medicii au diagnosticat-o cu "fractură de coloană vertebrală D 12 cu tasare" și au internat-o pe secția de Ortopedie.

UPDATE Accident cu 5 victime la Suceava pe E85 FOTO

Colega sa Maria Busuioc, de 34 ani, din municipiul Rădăuţi, transportată și ea la Spitalul Municipal Rădăuți a fost rănită ușor, precum și un alt coleg aflat pe bancheta din spate a scăpat, fiind rănit ușor, însă nu a avut nevoie de spitalizare. Șoferiță a fost testată cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Rămâi pe suceava.adevarul.ro pentru ultimele ştiri din oraş.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite