FOTO Grav accident rutier în Suceava: două persoane au murit şi alte cinci au fost rănite printre care şi doi copii UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident s-a petrecut joi noapte pe DN17A. Doi oameni au murit şi alţi cinci au fost răniţi, după ce două mașini s-au izbit.

UPDATE Oamenii legii susţin că şoferiţa Elena Coroamă, de 24 de ani, care conducea un autoturism Ford în apropiere de comuna Horodnic de Sus, nu a acordat prioritate la intersecţia cu DN17A şi s-a izbit în maşina condusă regulamentar de Beniamin Nistor, de 34 de ani.

image

„În urma accidentului a rezultat decesul Elenei C. şi al pasagerei Alina N., de 29 ani, din municipiul Rădăuţi, aflată în dreapta şoferului Beniamin N., precum şi vătămarea corporală a cinci persoane. Acestea au fost transportate la spital“, au explicat poliţiştii suceveni. 

O fată de 13 ani şi mama ei au murit într-un accident rutier FOTO

Şoferul care circula regulamentar s-a ales cu „fractură deschisă la gamba stânga, traumatism toracic şi plagă zdrobită la genunchiul drept“ şi va necesita 20-25 de zile de îngrijiri medicale. Doi copii de 3, respectiv 9 ani din Rădăuţi au fost implicaţi în accident.

Cele două mașini s-au ciocnit, iar impactul a fost atât de puternic, încât autoturismele au ieșit de pe partea carosabilă și au ajuns în câmp.

Vom reveni cu amănunte

Intră pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite