Accident cu zece victime la Suceava. Un microbuz s-a răsturnat pe câmp FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident cu microbuz la Suceava
Accident cu microbuz la Suceava

Zece persoane, dintre care trei copii şi o femeie însărcinată, au scăpat cu viaţă ca prin minune după ce microbuzul cu care se deplasau s-a răsturnat de mai multe ori pe un câmp din comuna suceveană Arbore.

Accidentul s-a produs duminică după-amiază, după ce microbuzul care circula cu mare viteză a derapat pe un drum cu pietriş. Microbuzul Mercedes Sprinter era înmatriculat în Franţa, iar la volan se afla Cristian Mihai Drosceac, în vârstă de 38 de ani, din satul Clit, comuna Arbore, despre care poliţiştii nu au reuşit încă să afle dacă avea permis de conducere sau nu.

Accident cu microbuz la Suceava

Oamenii legii au stabilit că şoferul, de etnie romă, nu avea permis de conducere eliberat în România, ci unul emis de autorităţile franceze, motiv pentru care verificările sunt continuate existând suspiciunea că actul este fals.

Paraşutistul care a căzut în mulţime la un miting aviatic la Suceava face parte din lotul naţional

În urma accidentului, rănile cele mai grave le-a suferit chiar şoferul Cristian Mihai Drosceac, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde este internat în comă de gradul II cu leziuni grave la nivelul capului. Celelalte persoane aflate în microbuz au suferit leziuni uşoare, o parte fiind transportate la Spitalul municipal Rădăuţi.

Intră pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite