FOTO Accident cu maşina Poliţiei la Suceava. Şapte oameni au fost răniţi UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşinile implicate în accidentul de la Suceava
Maşinile implicate în accidentul de la Suceava

Şapte persoane au fost rănite într-un accident produs vineri dimineaţă, în jurul orei 1.00, pe DN17. În incident a fost implicată şi o maşină a Poliţiei.

Ora 11.30 Una dintre victimele accidentului de la Şcheiaa fost transferată la un spital din Iaşi. Alte patru persoane au rămas internate la Suceava.

Maşinile implicate în accidentul de la Suceava

Ora 11.00 Trei poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, printre care şi un ofiţer, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, au fost răniţi vineri, în jurul orei 1.00, în urma grav accident rutier care s-a petrecut în comuna Şcheia. Poliţiştii se întorceau dintr-o misiune, iar autoturismul marca Logan condus de un agent, posesor al permisului din 2006, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care venea din sens opus.

Şoferul din maşina poliţiei a fost rănit grav, iar ceilalţi doi oameni ai legii au suferit şi ei leziuni. Din cealaltă maşină, marca Ford, au fost rănite toate cele patru persoane, respectiv Roxana V., de 21 ani, din comuna Răchiţi, judeţul Botoşani, şoferul Adrian N., dar şi alţi doi pasageri Ciprian I., de 25 ani, din comuna Pomîrla, judeţul Botoşani şi Silvia P., de 21 ani, din municipiul Suceava, care necesită 2-3 zile îngrijiri medicale.

UPDATE Accident cu 5 victime la Suceava pe E85 FOTO

„Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ pentru poliţist şi 0,43 mg/l alcool pur pentru N. Adrian, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", a arătat inspectorul de poliţie Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

O parte din victimele accidentului de aseară, petrecut la intrarea în municipiul Suceava dinspre Gura Humorului, au fost internate în Spitalul Judeţean Suceava. Deocamdată nu s-a stabilit cui aparţine vina pentru acest accident, iar ancheta a fost preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Ora 10.10 Accidentul s-a produs vineri dimineaţă, în jurul orei 1.00 în comuna Şcheia, la intrarea în Suceava dinspre Gura Humorului. La spital au fost transportate patru persoane, ceilalţi pasageri primind îngrijir medicale la faţa locului.

Ora 9.50 Şapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Vom reveni cu amănute

Rămâi pe suceava.adevarul.ro pentru a afla ultimele ştiri din oraş.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite