Suceava: Accident mortal din vina victimei, cu fugă de la locul faptei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Accident mortal din vina victimei, cu fugă de la locul faptei
Suceava: Accident mortal din vina victimei, cu fugă de la locul faptei

Un tânăr fără permis de conducere, din localitatea Salcea, a accidentat mortal un concitadin după care a fugit acasă sperând că fapta sa va rămâne nepedepsită.

S. Ioan, de 19 ani, fără permis de conducere, se afla la volanul unui autoturism când s-a angajat într-o depăşire. În acel moment l-a surprins şi accidentat mortal pe A. Ilie, de 58 ani, aflat în traversarea neregulamentară a drumului.

Accidentul a avut loc ieri, la orele 18.00, pe strada Morii din oraşul Salcea, iar tânărul conducător auto fără permis a părăsit locul faptei.

După accident, autorul s-a deplasat la domiciliu, unde a fost identificat ulterior, iar autoturismul implicat a  fost găsit în garajul locuinţei prezentând avariile produse în urma accidentului.

Conducătorul auto nu purta centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.    

Pe numele lui S. IOAN a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 ore, pentru comiterea infracţiunilor de „ucidere din culpă”, „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi cu alcoolemie peste limita legală”.

Urmează ca astăzi, 28 august, vinovatul să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite