Suceava: Accident în lanţ cu şapte victime pe DN17 (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Accident în lanţ cu şapte victime pe DN17 (VIDEO)
Suceava: Accident în lanţ cu şapte victime pe DN17 (VIDEO)

În umră cu două zile trei maşini au fost implicate într-un accident soldat cu şapte răniţi. CITEŞTE ŞI: Weekend însângerat pe şoselele braşovene

Pe 18 septembrie la ora 16.31 detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit cu un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD la un accident rutier produs pe drumul DN 17, pe raza comunei Stroieşti.

Din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, peste care se aşezase o peliculă de apă din cauza ploii, Nicolai J., de 24 de ani din Bucureşti şofer al unei autoutilitare a intrat pe contrasens direct într-un autoturism, condus regulamentar de  Valentin S., de 50 din Suceava, care la rândul său a fost proiectat într-o altă maşină aflată în spatele său.

Echipajul de la descarcerare a reuşit să scoată una dintre victime care era încarcerată în fiarele contorsionate ale unuia dintre autoturisme, iar personalul de pe ambulanţă i-a acordat primul ajutor.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Locale/Suceava/Accident_auto_Stroiesti_18_09_2009-07cd01d20.flv width=300 height=300 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=center playlistThumbs=false

În accident au fost implicate şapte persoane cu vârste cuprinse între 17 şi 54 de ani, care au fost transportate ulterior la Spitalul Judeţean pentru investigări amănunţite. Deşi maşinile au fost avariat, iar în una din ele a fost prinsă o victimă între fiare, nimeni nu şi-a pierdut viaţa în acest accident rutier.

Din cauza maşinilor avariate şi a uleiului, precum şi a antigelului de pe carosabil a fost nevoie de intervenţia celor de la Secţiei de Drumuri Naţionale Suceava şi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, care au curăţat drumul naţional.

Traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificultate timp de două ore până când agenţii de circulaţie au redat traficului ambele sensuri de mers ale şoselei, după ce maşinile puteau circula doar pe un sens de mers.

Cei trei şoferi purtau centuri de siguranţă iar rezultatul alcooltestului a fost negativ în toate cazurile.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite