A lovit copilul cu un lemn, din cauză că se certa cu tatăl minorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minorul se află internat la spital. Foto arhivă
Minorul se află internat la spital. Foto arhivă

În urma unui conflict mai vechi între doi localnici din Grăniceşti, unul dintre ei a luat un lemn şi a aruncat în băieţelul de 5 ani, al adversarului.

Incidentul s-a petrecut vineri, însă abia ieri, tatăl copilului, Eugen C., a ajuns cu micuţul la Dispensarul Uman din localitate deoarece copilul era lovit la nivelul feţei. La cele auzite, medicul de familie a anunţat imediat poliţia.

"Din verificări s-a stabilit ca la 29.10.2010, în jurul orei 16.00, pe fondul unui conflict mai vechi cu tatăl minorului, Dragoş B., de 54 ani, din comuna Grăniceşti, care se afla în curtea locuinţei sale, a aruncat cu o bucată de lemn înspre minorul C.E. care se deplasa cu bicicleta pe uliţa din faţa locuinţei, minorul fiind lovit în zona feţei", a explicat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Medicul de familie a chemat imediat şi ambulanţa, după ce i-a acordat primul ajutor minorului, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava. În urma investigaţiilor medicilor, aceştia l-au diagnosticat pe copil cu "traumatism cranio-cerebral minor cu plagă contuză stângă".

"Faţă de B. Dragoş urmează a se efectua cercetări pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând să se dispună procedural", a mai spus Gabriel Panţiru.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite