A căzut în gol în timp ce-şi punea centura de siguranţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte în urma unui grav accident de muncă petrecut la Rădăuţi.

Victima, în vârstă de 41de ani, a căzut de pe un acoperiş, de la aproximativ zece metri înălţime, în şantierul unei firme de prelucrare a lemnului din Rădăuţi. Bărbatul a alunecat în timp ce-şi punea centura de siguranţă.

Pacientul a fost adus în stare gravă, cu şoc post traumatic, prezentând multiple fracturi la nivelul bazinului, fracturi ale membrelor şi o contuzie toraco-abdominală. A necesitat măsuri de terapie intensivă şi transferul în secţia de reanimare. Ulterior a suferit un stop cardio-respirator care a necesitat manevre de resuscitare şi protezare respiratorie", a declarat doctorul Tiberius Brădăţan, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenta. Bărbatul este în stare critică, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava a demarat o anchetă pentru că în acest caz este vorba despre un accident de muncă. „Evenimentul a fost anunţat de angajatorul la care lucra bărbatul. S-a demarat deja anchetarea", a precizat Ionuţ Creţuleac, directorul ITM Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite