A accidentat o femeie încercând să evite o maşină care i-a ieşit în cale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul a virat brusc spre dreapta când a văzut că o altă maşină i-a ieşit dintr-o dată în faţă din parcarea din apropiere. Femeia care a fost accidentată a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuţi.

Totul s-a petrecut aseară, în jurul orei 22.30, pe DN 2E, în interiorul localității Vicovu de Sus, când Vasile P., de 19 ani, din comuna Vicovu de Jos, în timp ce conducea autoturismul, încercând să evite coliziunea cu autoturismul condus de către Florentin C., de 40 ani, din comuna Putna, care a ieşit dintr-o parcare, intrând pe DN 2E, prin zona marcajului longitudinal continuu din zona trecerii de pietoni, a virat dreapta în parcarea din fața Grupului Şcolar „Ioan Nistor”, moment în care a acroşat-o pe localnica Zamfira N., de 39 ani, care circula regulamentar.

„Victima a fost transportată  la Spitalul Municipal Rădăuţi, fiind diagnosticată cu <plăgi escoriaţii multiple la nivelul coapsei bilaterale  stânga, genunchi şi glezna stângă, antebraţ şi pumn stâng, contuzie pumn stâng, traumatism cranio-cerebral>,  necesitând 10-11 zile de îngrijiri medicale, aceasta rămânând sub supraveghere“, a explicat Cristian Papuc, şeful Serviciului Cabinet din cadrul IPJ Suceava.

Şoferii și victima au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru Florentin C. şi biciclistă, în timp ce rezultatul lui Vasile P. indica alcoolemie de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind conduși la Spitalul Municipal Rădăuți, unde le-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite