A a călcat o femeie cu maşina şi a tamponat alte trei autoturisme pentru nişte bureţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul din judeţul Maramureş şi-a pierdut cumpătul din cauză că femeia nu a vrut să îi vândă bureţii la un preţ mai mic. După ce a tamponat intenţionat cele trei maşini şi a accidentat-o pe femeia din Câmpulung Moldovenesc, bărbatul a fugit, fiind prins de poliţişti ulterior.

Totul s-a petrecut ieri în jurul orei 15.00, când Georgeta P. împreună cu concubinul său şi alte 15 persoane erau la cules bureţi în zona Ţibău, din localitatea Cârlibaba.

Ioan T, de 50 ani, din oraşul Borşa, judeţul Maramureş, trecând prin zonă cu un autoturism înmatriculat în Bulgaria le-a cerut celor în cauză să-i vândă lui bureţii, însă întrucât a oferit un preţ mic şi nu s-a înţeles cu persoanele care i-au recoltat, acesta a devenit violent şi a început să-i ameninţe.

"Ulterior, acesta fiind în stare de ebrietate s-a urcat în autoturism, a demarat şi a lovit un autoturism, după care a împins şi avariat încă trei autoturisme, acestea fiind poziţionate în coloană. Autoturismele aparţineau părţilor vătămate Constantin B., de 47 ani, Irina R., de 35 ani, Gheorghe F., de 30 ani şi  Viorel Ş., toţi din comuna Vama", a explicat Bogdana Crăciun, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Valoarea totală a distrugerilor fiind estimată la 5.700 lei. Şoferii maşinilor tamponate, realizând ce se întâmplă, au încercat să coboare din autoturism, moment în care Georgeta P. a fost surprinsă şi strivită între două autoturisme, căzând la pământ.

Femeia a fost preluată imediat de o ambulanţa din comuna Izvoarele Sucevei şi internată în Spitalul Municipal Câpulung Moldovenesc, cu diagnosticul „fractură gamba dreaptă, fractură bimaleonară”, având nevoie de 45-50 de zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul a fugit de la locul faptei, însă a fost prins de lucrătorii poliţiei de frontieră în zona Gura Ţibăului, în timp ce se afla ca pasager într-un microbuz ce aparţinea unei rude de-a sale. A fost audiat la sediul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei, însă nu recunoaşte faptele comise.

"Spre seară, la ora 23.25, lui Ioan T. i s-a făcut rău la sediul poliţiei, acuzând dureri cardiace, motiv pentru care a fost solicitat urgent un echipaj de ambulanţă, fiind internat la Secţia interne a Spitalului Municipal Vatra Dornei pentru acordarea ajutorului medical de specialitate", a mai spus Bogdana Crăciun.

În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală, distrugere şi ameninţare” şi continuarea cercetărilor cu suspectul în stare de libertate.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite