ANL-uri pentru medici şi profesori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unii medici s-ar putea muta în casă nouă până de Crăciun
Unii medici s-ar putea muta în casă nouă până de Crăciun

12 medici şi dascăli care muncesc în Suceava au şansa să se mute în casă nouă până de Crăciun. Consilierii locali suceveni au dezbătut astăzi problema, în cadrul Comisiei Sociale a Primăriei.

Conform edililor, cele 12 apartamente fac parte dintr-un ansamblu de 87 de locuinţe de tip ANL. Acestea sunt 80 de apartamente noi, situate în blocurile din zona Metro, precum şi şapte locuinţe ANL din cartierul Privighetorii. Locuinţele din cele şase blocuri finalizate recent la Metro vor fi repartizate luna aceasta tinerilor care au depuse dosare ANL, dar şi familiilor care sunt pe punctul de a fi evacuate din casele naţionalizate.


Case şi pentru cei cu vârsta de peste 35 de ani


Conform şefilor din primărie, în cazul a două dintre blocurile din zona Metro, vor fi repartizaţi 28 de suceveni care au fost evacuaţi din casele naţionalizate. Deoarece ansamblul deţine 40 de apartamente, 12 case ar urma să fie oferite medicilor şi profesorilor cu vârste de peste 35 de ani ce nu se încadrează în mod normal în cerinţele primirii unui apartament ANL. În cazul în care membrii comisiei îşi vor da acceptul, beneficiarii apartamentelor vor fi nevoiţi să aştepte încă o săptămână, decizia urmând a fi discutaă şi în cadrul Consiliului Local ce va avea loc în data de 16 decembrie.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite