Suceava: Conductă de apă rece spartă, ignorată de ACET timp de jumătate de zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Conductă de apă rece spartă, ignorată de ACET timp de jumătate de zi
Suceava: Conductă de apă rece spartă, ignorată de ACET timp de jumătate de zi

Deoarece nu au program de muncă după ora 17.00, lucrătorii de la ACET au lăsat conducta nereparată.

Zeci de suceveni ce locuiesc pe strada Rândunicii din cartierul Burdujeni au privit ieri cum se scurge apă dintr-o conductă spartă din faţa blocului.

Deşi curgea doar un firicel de apă, în timp s-au format câteva bălţi de diferite dimensiuni.

„Din câte ştiu e spartă de azi dimineaţă. Chiar dacă vecinii au semnalat avaria, nu a venit nimeni să o repare. Nu le pasă căci nu plătesc ei, ci noi” a răbufnit C.T, un localnic.

ACET nu repară după ora 17.00

Deşi apa curgea de ore bune, lucrătorii de la ACET au ignorat avaria. Aceştia se scuză declarând  că avaria a fost semnalată abia în jurul ore 18.00, la o oră după terminarea programului de muncă.

„Avaria a fost semnalată în jurul orei 17.55. Din cauză că echipele de intervenţie au program între orele 8 – 17-00, vor merge mâine să repare conducta” a declarat Mihai Rusu, dispecer ACET.

De asemenea, conform acestuia, o echipă va merge în zonă pentru a verifica cât de gravă este avaria, adăugând că „nu cred că este necesar să închidem apa în zonă” a declarat Mihai Rusu, dispecer ACET.

Problemă neschimbată a doua zi

Localnicii care de dimineaţă s-au trezit şi s-au grăbit să observe dacă avaria a fost reparată, au avut neplăcuta surpriză de a observa că nu s-a schimbat nimic comparativ cu ziua trecută.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite