60 de pompieri suceveni s-au luptat timp de patru ore pentru a stinge un incendiu în urma căruia au ars 30 de hectare de vegetaţie uscată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din primele cercetări, incendiul a izbucnit din cauza folosirii focului deschis, lăsat nesupravegheat, pentru igienizarea terenurilor.

Grupa operativă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava şi Detaşamentul de pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit ieri, în jurul orei 13.00, cu 39 de militari, 20 de lucrători ai Ocolului Silvic Pojorâta şi doi subofiţeri jandarmi pentru lichidarea unui incendiu la o păşune, în Câmpulung Moldovenesc.

La sosirea echipajelor, ardea păşunea din zona Dealu Vergilor şi Dealu Rotăriei, existând pericolul de propagare a flăcărilor la fondul forestier, adăposturi de animale şi depozite de furaje. Din primele cercetări, incendiul a izbucnit din cauza folosirii focului deschis, lăsat nesupravegheat, pentru igienizarea terenurilor”, a precizat Cristian Hociung, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Incendiul a fost lichidat după patru ore. Au ars aproximativ 30 de hectare de vegetaţie uscată.

Citiţi şi: În zece zile pompierii suceveni au intervinit la 70 de incendii provocate de arderi necontrolate

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite