500.000 de lei de la MAI pentru modernizarea punctelor termice din judeţul Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Banii vor fi folosiţi pentru plata intervenţiilor la punctele termice Zamca 4 şi Obcini 4 şi la circuitul primar aferent acestor puncte termice. Guvernul României a mai alocat, până în prezent, suma de 13.000.000 lei pentru obiectivul de investiţii.

Judeţului Suceava i-a fost alocată zilele trecute de către Ministerul Administraţiei şi Internelor suma de 500.000 lei pentru realizarea obiectivului „Modernizarea sistemului de transport şi distribuţie energie termică - 40PT şi reţelele termice aferente din municipiul Suceava“.

Pentru perioada imediat următoare, se impun intervenţii la punctele termice Zamca 4 şi Obcini 4 şi circuitul primar aferent acestor puncte termice“, a precizat Monica Tataru, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Suceava.

Guvernul României a mai alocat, până în prezent, suma de 13.000.000 lei pentru obiectivul de investiţii, dintre care 5 milioane de lei în 2009 şi 8 milioane de lei în 2010. Această sumă a fost necesară pentru decontarea lucrărilor de „Reabilitare a reţelelor secundare aferente punctelor termice şi reţelelor circuitului primar în municipiul Suceava“.

Până în prezent au fost reabilitaţi 5,3 km de reţele din circuitul primar, 12 km de reţele din circuitul secundar şi patru puncte termice, circa 20.000 de locuitori fiind beneficiarii acestor lucrări.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite