390 de posturi pentru suceveni, la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţiunea va avea loc la Suceava, în Casa de Cultură, în Casa Germană din Rădăuţi şi la sediile instituţiei de la Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc, începând cu ora 10.00. Oferta la nivel de judeţ totalizează peste 390 de posturi, iar în Suceava se oferă 181 de locuri de muncă.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava organizează mâine Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi la Suceava, în Casa de Cultură, în Casa Germană din Rădăuţi şi la sediile instituţiei de la Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptate la sediile menţionate mai sus începând cu ora 10.00.

Prefigurează ca particularitate dominantă diversificarea pe meserii, specificul bursei fiind ocuparea unui segment de şomeri cu mult potenţial în creşterea şi dezvoltarea economiei locale, dar cu o pondere mai redusă în totalul şomerilor înregistraţi în evidenţele noastre“, a precizat Aurelia Focşa, directorul AJOFM Suceava.
 
Oferta la nivel de judeţ totalizează peste 390 de posturi, iar la nivelul municipiului Suceava au confirmat prezenţa, deocamdată, 27 de angajatori, ce vor oferi 181 de locuri de muncă. Cele mai multe dintre acestea sunt din sectorul serviciilor şi cel productiv. „Putem remarca ponderea calificărilor de zidar, confecţioner, electrician, tâmplar, ospătar, bucătar, precum şi a specializărilor de inginer, consultant financiar, economist, asistent relaţii publice şi comunicare, agent de asigurări şi pensii. Specializările care diversifică oferta de posturi vacante şi particularizează această ediţie a bursei sunt medic stomatolog, instalator antene satelit, instructor de fitness, instructor de dans, supraveghetor sală, inspector resurse umane, tehnician internet, analist programator“, a declarat Aurelia Focşa.
 
Rata şomajului la nivelul judeţului a scăzut aproape consecutiv pe toată durata acestui an, până la valoarea de 4,17%. 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite