14 zile de coşmar pentru şoferi în zona Iţcani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de ieri dimineaţă, şoferii care vin dinspre Rădăuţi şi vor să ajungă în Suceava trebuie să înconjoare cel puţin 10 kilometri prin Şcheia, din cauza lucrărilor care se fac la conductele de apă.

Coşmarul sucevenilor este însoţit de vorbe urâte şi înjurături. „M-am săturat de când arată oraşul ăsta ca după bombardamente. Eu lucrez în Suceava şi fac în fiecare zi naveta din Dărmăneşti. Mă porneam la servici cu jumătate de oră înainte, însă de acum trebuie să plec cu o oră jumate înainte pentru a ajunge la timp. Ei nu sunt conştienţi. După ce că ne stricăm maşinile pe drumurile astea, acum le mai şi blochează. Ca la noi la nimeni!“, ne-a spus revoltat Marian Creţu, şofer.

Blocajul ar putea dura o lună


„Circulaţia va fi deviată din cauza lucrărilor la conductele de apă cel puţin două săptămâni, însă se poate ajunge şi la o lună. Se va înainta cu lucrările până la podul Iţcani şi se va circula pe un singur sens până se vor finaliza lucrările. Noi am cerut firmei să amâne începerea lucrărilor după Paşte pentru că ei voiau să înceapă înainte de Sărbători“
, a explicat Viorel Seredenciuc, viceprimarul Sucevei.


Firma TMUCB, care se ocupă de lucrări, are termen până la sfârşitul lunii iulie, însă poate prelungi reparaţiile până la sfârşitul anului.
Până atunci, şoferii trebuie să se înarmeze cu multă răbdare şi bunăvoinţă, dar şi să se pornească cu o oră înainte de acasă pentru a ajunge la timp la destinaţie.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite