Suceava: “Copiii Moşului”, spectacol şi cadouri de Crăciun pentru prichindeii din Centrul de Plasament “Speranţa”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prichindeii vor simţi şi în acest an bucuria sărbătorilor
Prichindeii vor simţi şi în acest an bucuria sărbătorilor

Toţi copiii internaţi în centru primesc daruri şi dulciuri de la Moş Crăciun

Copiii de la Centrul de Plasament “Speranţa” vor avea parte şi în acest an de multe cadouri şi spectacole de Crăciun. Sâmbătă, 19 decembrie, începând cu ora 10 va avea loc spectacolul “Copiii Moşului”, în cadrul căruia vor evolua grupuri de copii de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, de la Parohia Sf. Învierii, Palatul Copiilor, precum şi de la şcoala gimnazială din Plopeni.

La finalul evenimentului organizat de Consiliul Judeţean şi susţinut financiar de câteva firme locale toţi copiii din centrul de plasament vor primi cadouri de la Moş Crăciun.
 
În preajma sărbătorilor copiii de grădiniţă din Moldoviţa au fost Moşi Crăciuni pentru colegii lor de etnie rromă din satul vecin


Cu puţin timp în urmă în cadrul proiectului “O lume a prieteniei”, copiii de la grădiniţa cu program normal din comuna Moldoviţa au împărţit daruri unui număr de 74 de copii de etnie rromă de la grădiniţa din localitatea Mironu, comuna Vadu Moldovei.

Cei 74 de copii de la Grădiniţa Mironu au primit pachete cu haine, dulciuri, fructe şi jucării. Educatoarele de la cele trei grupe au primit jucării care să-i ajute pe copii să-şi pună în practică imaginaţia în timpul activităţilor.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite