FOTOGALERIE Două persoane au decedat și alte patru sunt rănite din cauza unui copac tăiat și abandonat în mijlocul șoselei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei mașini au fost implicate într-un accident grav ce a avut loc între Slobozia și localitatea Iazu din cauza ignoranței unor cetățeni. Aceștia au tăiat un copac și l-au abandonat în mijlocul șoselei.

UPDATE 00.21  În urma accidentului şi-au pierdut viaţa două persoane, iar alte patru au fost rănitre. Dintre răniţi, cel mai grav este o femeie de 35 de ani, care se află în comă.

UPDATE 00.04 Mai multe echipaje de intervenţie al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa s-au deplasat la faţa locului şi au încercat să îndepărteze de copacul aflat pe mijlocul şoselei.

image

UPDATE 22:45 Accidentul a avut loc pe DN 21 care leagă Slobozia de municipiul Brăila. Circulația este blocată pe sensul de mers dinspre Slobozia spre Brăila și s-au format coloane de mașini pe o distanță de doi kilometri.

Câțiva cetățeni au tăiat un copac înalt de 15 metri și l-au abandonat, nesemnalizat, în mijlocul șoselei. Un șofer ce se deplasa de la Brăila către Slobozia a văzut obstacolul și le-a făcut semn celorlați participanți la trafic să reducă viteza.

Cu toate acestea, o mașină a intrat din plin în copac iar alte două au fost grav avariate. În urma accidentului, două persoane au fost rănite iar alte două au decedat.

În acest moment, angajații Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă încearcă să îndepărteze copacul de pe carosabil.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite