A vrut să-și impresioneze colegii, dar a căzut de la etaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adolescentul a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia cu fractură de coloană.
Adolescentul a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia cu fractură de coloană.

Un elev din Slobozia a căzut de la etajul al doilea al liceului în care învăţa. Băiatul a încercat să treacă dintr-o clasă în alta, pe fereastră, prin exteriorul clădirii. Din păcate, a alunecat şi s-a prăbuşit în gol de la o înălţime de opt metri.

Norocul adolescentului de 17 ani a fost că s-a lovit de un brad care i-a atenuat căderea. Speriată, o colegă a sunat la 112 şi a chemat ambulanţa.

"A fost o întâmplare neplăcută. Un copil de clasa a X-a a vrut să arate colegilor că este în stare să treacă dintr-o clasă în alta pe fereastră. Din păcate nu a fost atent, i-a alunecat piciorul şi s-a trezit jos", a declarat Sebastian Marin, director Grup Şcolar "Înălţarea Domnului", Slobozia.

Adolescentul a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia cu fractură de coloană. Medicii spun că starea lui este stabilă, însă va mai rămâne în spital cel puţin trei zile, informează RTV.

"Are fisură de coloană vertebrală, toracică şi nişte dureri de torace", a precizat dr. Vasile Olaru, director Spitalul Judeţean Slobozia.

Atât poliţia cât şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Ialomiţa au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite