Nici șpaga nu mai e ce-a fost. Un polițist din Slobozia i-a cerut unui șofer 200 de lei: 100 cash și restul în brânză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prins în trafic de poliţiştii tulceni
Prins în trafic de poliţiştii tulceni

Un angajat al Poliției Locale din Slobozia a cerut unui șofer 200 de lei sau o sută de lei și brânză în valoare de o sută de lei, pentru a nu-l amenda după ce a parcat neregulamentar, acesta fiind arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant delict primind banii.

Șoferul a sesizat anchetatorii cu privire la faptul că, în 19 aprilie, un angajat al Poliției Locale a Municipiului Slobozia i-a întocmit un proces-verbal cu avertisment pentru că a parcat neregulamentar, spunânsu-i însă, că dacă nu îi aduce 200 de lei sau o sută de lei cash și contravaloarea restului în brânză, îi va întocmi proces-verbal prin care îl va sancționa contravențional cu amenda maximă de 700 de lei.

Cei doi au convenit să se întâlnească a doua zi, după ce şoferul i-a spus că nu are banii pretinşi.

În urma denunţului, angajatul Poliţiei Locale a Municipiului Slobozia a fost prins, în 20 aprilie, în timp ce primea de la şofer cei 200 de lei ceruţi.
Bărbatul a fost ulterior arestat preventiv pentru zece zile, fiind acuzat de luare de mită.

Activităţile procedurale în această cauză au fost efectuate de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Biroul Judeţean Anticorupţie Ialomiţa, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite