Jaf ca-n filme la o benzinărie: Casiera a fost atacată de trei bărbaţi cu cagule

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casiera a fost atacată de trei bărbaţi cu cagule
Casiera a fost atacată de trei bărbaţi cu cagule

Jaful a avut loc la o benzinărie din localitatea Căzăneşti, din judeţul Ialomiţa. Trei indivizi cu cagule pe cap au intrat in incinta benzinăriei, au agresat casiera şi au furat 1.500 de lei. Femeia s-a ales cu multiple traumatisme şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă dimineaţa în jurul orei 3.00. Cei trei agresori au intrat în benzinărie, cu cagule pe cap şi au lovit-o pe casiera Constantina Enache (40 de ani) cu pumnii şi picioarele , după care au furat toţi banii din casa de marcat. În total este vorba despre 1.500 de lei. La scurt timp, la faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii care au deschis deja o anchetă pentru a-i prinde pe suspecţi.

Momentul în care bărbaţii au intrat în benzinărie, au agresat-o pe casieră şi au furat banii a fost surprins de camere video. Imaginile sunt acum în mâinile oamenilor legii care încearcă să îi prindă pe agresori.

„În momentul de faţă, se fac cercetări cu privire la identificarea, depistarea şi prinderea făptuitorilor“, a declarat agentul Iulia Fecioru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa.

Victima a refuzat internarea

Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia cu o ambulanţă, însă ea a refuzat să fie internată.

„A suferit multiple traumatisme crainiene şi faciale, precum şi un traumatism la antebraţul stâng“, a declarat Radu Paros, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite