Cea mai nouă metodă de a introduce obiecte interzise în Penitenciarul Slobozia: hands-free ascuns în vagin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultima săptămână, asupra persoanelor venite în vizită la deținuții încarcerați în Penitenciarul Slobozia au fost găsite mai multe obiecte interzise: de la telefoane mobile, la hands-free-uri sau cartele SIM , ascunse în cele mai ingenioase moduri.

Primul caz a fost  înregistrat în data de 24 ianuarie, când mama unui deținut din Bordușani a încercat să intre în penitenciar cu două cartele SIM și 3 biluțe de culoare brun deschis, în stare solidă, ascunse în betelia unei perechi de pantaloni blue-jeans.

A doua zi angajații penitenciarului aveau să se confrunte cu alte două situații. Într-o cutie de cremă de ciocolată Finetti, o femeie aflată în vizită introdusese un telefon mobil, care urma să intre în posesia unei persoane private de libertate.

Cea mai inventivă s-a dovedit a fi însă o tânără, care venise în penitenciar pentru a-și vizita iubitul. Acesta ascunsese în vagin un dispozitiv hands-free, învelit în folie de aluminiu și protejat cu o mănușă de plastic.

Celor trei persoane li s-a interzis dreptul de acces în orice penitenciar din țară pe o perioadă de 6 luni, iar faptele sunt investigate de către BCCO Bucureşti - Serviciul de Crimă Organizată Ialomiţa.





Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite