O maşină de poliţie a fost implicată într-un grav accident de circulaţie pe DN 21

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi soţi din Galaţi au ajuns în această după amiază în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit în plin de un copac. Accidentul s-a produs la ieşire din localitatea Iazu. În evenimentul rutier a fost implicat şi un poliţist aflat în misiune.

Din primele cercetări, se pare că poliţistul de 38 de ani se deplasa la volanul maşinii de serviciu dinspre Galaţi spre Bucureşti. La ieşirea din Iazu, a intrat în depăşirea unei autoutilitare.

Din motive rămase încă necunoscute, şoferul autoutilitarei, un gălăţean în vârstă de 37 de ani, a tras stânga de volan şi a acroşat maşina de poliţie în timpul depăşirii. În urma impactului, autovehiculele au părăsit carosabilul. În timp ce omul legii a reuşit să evite copacii de pe marginea şoselei, autoutilitara s-a izbit de unul dintre aceştia.

Şoferul şi soţia sa au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate ale maşinii şi au fost scoşi de un echipaj de la descarcerare. Cei doi au fost transportaţi în stare gravă la spital. Bărbatul prezintă fractură de coloană, iar soţia sa mai multe traumatisme.

Poliţistul a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite