Slobozia: Week-endul dansului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă sute de tineri din întreg judeţul s-au întrecut pe ritmuri de dans la sala de sport din Amara. Concursul este la a doua ediţie şi a reunit 14 formaţii din întreg judeţul.

La concurs au participat atât licee, cât şi şcoli generale, iar concurenţii au dansat 22 de stiluri muzicale. „Participarea a fost numeroasă şi galeriile foarte gălăgioase.Tinerii au abordat dansuri moderne, majorete, dans sporiv, dans popular, latino şi multe alte genuri muzicale. Atmosfera a fost una de sărbătoare, iar copii au fost în formă maximă“ apreciază reprezentantul Direcţiei Judeţene pentru Sport (DJS), Laurenţiu Ghiauru. La finalul compeţiţiei toţi participanţii au primit diplome, trofee şi premii din partea organizatorilor(DJS).

Tot ieri s-a desfăşurat şi festivalul dansului şi cântecului tradiţional de la Coşereni unde au participat 14 formaţii de dansatori din judeţ. De data aceasta nu s-a dansat decât muzică populară şi s-au interpretat piese tradiţionale. Toţi participanţii au fost premiaţi de World Vision şi DJS.


Consursurile continuă şi astăzi


Astăzi se desfăşoară şi concursul „Sport şi Sănătate“ de la Fierbinţi, destinat tuturor categoriilor de vârstă. Participanţii vor juca fotbal, handbal, tenis de câmp şi tenis de masă. Direcţia Judeţeană pentru Sport spune că va premia participarea pentru a stimula tinerii să mai participe şi altă dată la astfel de întreceri.
 „Interesul nostru este să avem cât mai mulţi participanţi. Îi vom premia pe toţi pentru a-i determina să mai vină şi la alte competiţii“ spune Laurenţiu Ghiauru.
Tot astăzi, la Feteşti, se desfăşoară „Cupa Grădiniţelor“ la care se vor întrece toate grădiniţele din oraş. Concursul are probe special destinate prichindeilor, dar şi părinţilor care vor să facă mişcare.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite