Slobozia: Viorica Magas prezice viitorul cu ajutorul numerelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru Viorica, cifrele nu mai au secrete. Prin câteva calcule matematice poate să prezică tot ce se întămplă în lume, în fiecare zi.

A început să vadă sensurile ascunse ale cifrelor pe vremea când era dascăl. Ca să înţeleagă comportamentul elevilor săi, Viorica Magas făcea numerograme.
 „Luam din catalog datele de naştere ale copiilor şi mă apucam să le fac numerogramele, ca să înţeleg mai bine care le sunt calităţile şi defectele. În funcţie de ceea ce descopeream, ştiam cum trebuie să lucrez cu ei la clasă“, rememorează Viorica Magas.
Dându-şi seama de calităţile pe care le are, prezicătoarea a început să şi le valorifice din ce în ce mai mult şi să descopere, pas cu pas, misterul care se ascunde în cifre.
„Numerele au o energie aparte. Ele pot spune multe lucruri despre o persoană. Putem afla dacă are parte de noroc în viaţă sau dacă este urmărită de ghinion“, adaugă numerologul. Mai mult decât atât, Viorica Magas consideră numerologia o ştiinţă, la fel cum este filozofia sau istoria, dar care nu poate fi percepută chiar de toată lumea.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite