Victimă a câinilor maidanezi, transportată de urgenţă la Spitalul Matei Balş din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prefectul Capitalei: "50.000 de persoane vor fi agresate de maidanezi în următorii cinci ani"
Prefectul Capitalei: "50.000 de persoane vor fi agresate de maidanezi în următorii cinci ani"

O femeie din Slobozia a fost transportată de urgenţă, noaptea trecută, la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş din Bucureşti, după ce a fost atacată de câţiva câini maidanezi, chiar în zona blocului unde locuia. Animalele au muşcat-o de mâini.

În urmă cu două zile, Steluţa Frecăţeanu (39 de ani) a încercat să alunge din zona blocului unde locuieşte o haită de câini maidanezi care lătrau ameninţător . Animalele s-au repezit imediat şi au muşcat-o pe femeie de degete. Ea a ignorat complet plaga şi s-a dus acasă fără să ceară ajutorul medicilor.

Ieri seară, locul unde femeia a fost muşcată de câini a început să se infecteze şi a mers la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia. După ce au consultat-o medicii au decis să o transfere la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş din Bucureşti, pentru analize medicale amănunţite.

„Pe seară, femeia a fost transportată la Spitalul Matei Balş. Rana produsă în urma muşcăturilor începuse să se infecteze“, a declarat Radu Paros, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa.

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite