Viceprimarul din Andrăşeşti, cercetat de Agenţia Naţională de Integritate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit reprezentaţilor Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), viceprimarul din Andrăşeşti Mihail Avramiţă este acuzat de incompatibilitate în ceea ce priveşte funcţia publică pe care o deţine şi faptul că este administratorul unei societăţi comerciale din localitate.

Potrivit datelor oferite de către ANI, viceprimarul Avramiţă s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 20.06.2008 - 22.04.2011,  deoarece a exercitat simultan funcția publică în cadrul Primăriei Comunei Andrășești, dar şi calitatea de administrator în cadrul S.C. AGROMIN S.R.L.

Totodată, viceprimarul din Andrăşeşti este acuzat şi de fals în declaraţii pentru că  nu a menționat în declarațiile de interese, completate și depuse la data de 16.03.2009 şi 28.12.2010, calitatea de administrator în cadrul societăţii comerciale S.C. AGROMIN S.R.L.

Acuzat pe nedrept


Contactat telefonic, Mihail Avramiţă susţine că acuzaţiile care i se aduc nu sunt justificate, deoarece administratorul respectivei societăţi este soţia sa.
„Pe mine nu m-a anunţat nimeni de nimic. Soţia mea Ioana Avramiţă este administratorul societăţii AGROMIN“, a declarat viceprimarul din Andrăşeşti.

Riscă să îşi piardă funcţia

Primarul comunei susţine că, în cazul în care cercetările Agenţiei Naţionale de Integritate se dovedesc a fi adevărate, îl va demite pe viceprimar.
„Dacă se dovedeşte că este adevărat, viceprimarului i se va retrage funcţia“, a declarat Ionel Uşurelu, primarul din Andrăşeşti.


Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite