Valentin Zaharia priveşte viaţa prin obiectivul camerei foto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasiunea pentru fotografie este relativ nouă pentru adolescent. Cu toate acestea, cele mai reprezentative creaţii ale sale au fost înscrise în cadrul mai multor concursuri organizate pe internet.

De fiecare dată când a mers în plimbări, lui Valentin i-a plăcut să aducă acasă câte ceva din respectivele locuri. Astfel, s-a apucat să fotografieze locurile prin care a trecut şi l-au impresionat. Aşa a început dragostea pentru aparatul foto. De atunci, nu l-a mai lăsat din mâini.

„Cred că cele mai frumoase amintiri ale unor locuri prin care treci sunt imaginile acelor locuri. Aşa că mi-am zis să mă apuc de fotografie ca să pot păstra cât mai vii amintirile. Mai mult, mă relaxez foarte mult în momentul în care pun mâna pe aparat şi încep să trag cadre“, susţine adolescentul.

Cele mai apreciate fotografii

Creaţiile  care au uimit publicul au fost câteva instantanee în care Valentin a surprins cele două eclipse de lună care au avut loc în acest an. Ele au fost postate pe internet atât pe pagina sa de Facebook cât şi pe blogul pe care şi l-a creat singur.

Citiţi mai multe amănunte în săptămânalul „ADS Slobozia“ !

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite