Unirea Slobozia a câștigat derby-ul Ialomiței la fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar  dacă a jucat cu un om în minus aproape tot meciul, liderul Ligii a III-a a spulberat-o pe concitadina Viitorul Axintele, chiar pe terenul acesteia. Meciul a fost unul fără istoric, în care gazdele au încercat să nu încaseze prea multe goluri, iar liderul Unirea slobozia s-a mulțumit să închidă tabela la 3-0, deși a pierdut un jucător, chiar în primele minute ale partidei.

Înainte de acesată etapă, situația celor două combatante era diametral opusă. Dacă nou promovata Viitorul Axintele nu acumulase niciun punct după primele două jocuri, Unirea Slobozia era lider în serie, cu maximum de puncte și cu un golaveraj excelent: șapte goluri date, doar unul primit.

Fără probleme
Meciul avea o miză deosebită pentru ambele echipe. Dacă Viitorul spera să scape din zona retrogradării, slobozenii nu vroiau să piardă contactul cu ACS Berceni, formație ce învinsese în această etapă și avea maximum de puncte.

Partida a început fulminant pentru elevii lui Ion Ionescu, antrenorul Unirii. La prima fază de atac, Gabriel Lazăr a deschis scorul pentru slobozeni. Cu toate acestea, la câteva minute după aceea, acesta a fost eliminat, după un duel cu un adversar. Și cu un om în minus Unirea a atacat în permanență, iar golgheterul Viorel Gheorghe a marcat două goluri, stabilind scorul final: 3-0.

“A fost o partidă pe care ne-am făcut-o ușoară, chiar dacă am jucat în inferioritate numerică aproape tot meciul, acasă la o echipă care avea nevoie acută de puncte. Băieții au făcut cel mai bun meci din acest început de campionat, lucru care ne dă speranțe pentru viitor’’, spune Ion Ionescu, antrenorul Unirii Slobozia.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite