Un polițist din Fetești a fost arestat pentru luare de mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, 23 octombrie 2011, ofiţerii Biroului Judeţean Anticorupţie Ialomiţa, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, în cooperare cu Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă,  au prins în flagrant un agent de poliţie, în timp ce primea de la un cetăţean suma de  300 lei cu titlu de mită.

La începutul lunii octombrie 2011, agentul de poliţie Raul Mocanu din cadrul Biroului Judiciar al Poliţiei Municipiului Feteşti i-a pretins unui cetăţean suma de 300 lei pentru a-i soluţiona favorabil un dosar penal în care era cercetat pentru furt. Bărbatul a spus că are nevoie de timp pentru a face rost de bani, dar a sesizat Biroul Judeţean Anticorupţie Ialomiţa. Ofițerii DGA au organizat flagrantul ieri, la orele prâzului, polițistul fiind prins cu banii în buzunar.

Procurorul a dispus măsura reţinerii pe o durată de 24 ore a agentului de poliţie pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită. Astăzi, polițistul a primit, din partea magistraților ialomițeni dreptul de a fi judecat în stare de libertate, dar fără drept de a părăsi țara.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite