Un meci mare pentru Slobozia / UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbalistele de la CSM Unirea Slobozia, aflate pe a treia poziţie în clasament, vor întâlni astăzi ocupantele locului secund, handbalistele de la Ştiinţa Bacău.

UPDATE: ora 14:00 - Meciul de handbal dintre CSM Unirea Slobozia şi Ştiinţa Bacău s-a terminat cu scorul de 27 - 25 pentru handbalistele slobozene. La pauză scorul a fost 16 - 8, însă pe parcursul reprizei a doua oaspeţii au redus din handicat. La spectacolul handbalistic de la Sala Sporturilor au asistat 500 de oameni.

Începând cu ora 11, la Sala Sporturilor de la stadion, slobozencele vor primi vizita echipei Băcăuane. CSM Unirea Slobozia a acumulat până în acest moment  21 de puncte, în timp ce rivala sa de astză are 22 de puncte.
În sezonul trecut, echipa slobozeană a învins toate contracandidatele cu excepţia handbalistelor de la CSM Ploieşti şi Ştiinţa Bacău, unde fetele antrenate de profesorul Marian Simion au făcut egal.
O victorie a slobozencelor în acest meci le-ar plasa pe locul II şi le-ar asigura calificarea la barajul de promovare în liga naţională.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite