Un consilier PSD al primăriei Giurgeni şi-a pus ştreangul de gât

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria comunei Giurgeni, locul unde lucra bărbatul care s-a sinucis
Primăria comunei Giurgeni, locul unde lucra bărbatul care s-a sinucis

Consilierul Dumitru Voinea (65 de ani) şi-a luat viaţa în urmă cu două zile. El a mers într-un grajd din propria gospodărie şi s-a spânzurat. Moartea bătrânului rămâne încă un mister pentru toţi apropiaţii săi.

Vestea sinuciderii consilierului PSD Dumitru Voinea (65 de ani) de la Giurgeni a şocat toată suflarea satului. Oamenii au rămas fără cuvinte în momentul în care au aflat că bătrânul a recurs la un asemenea gest. Avea o familie fericită şi doi copii aranjaţi la casele lor. Fiul său este cadru militar şi se pregătea să plece într-o misiune în Afganistan.

Pentru a desluşi misterul legat de motivul pentru care omul şi-a pus ştreangul de gât, gura satului a început să vuiască de veşti tulburătoare.
Pe lângă funcţia de consilier local, bărbatul era responsabil şi de colectarea banilor  pentru lumină de la cele 60 de familii care locuiesc în blocul fostului IAS din Giurgeni.

La începutul acestei săptămâni, locatarii s-au trezit deconectaţi de la energia electrică. Au mers să vadă ce s-a întâmplat şi au descoperit că au restanţe la plata facturilor, deşi ei susţin că au plătit la timp.

Fără să mai stea pe gânduri, oamenii au început să-l condamne pe consilierul Voinea că le-a furat banii. Omul nu a mai putut suporta acuzele care îi erau aduse şi, pentru a închide gura tuturor, a decis să renunţe la viaţă.

„Vorbele nu sunt adevărate“

Primarul localităţii Giurgeni susţine că acuzele care i se aduc fostului său consilier nu sunt adevărate. El este convins că nu avea cum să fure banii pentru lumină.

„Nu este adevărat aşa ceva. Domnul Voinea era un om responsabil care n-ar fi fost capabil de o asemenea faptă“, a declarat Valere Dinu, primarul comunei Giurgeni.



Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite