Un angajat al ANIF a ajuns la spital după ce a căzut într-o groapă betonată adâncă de 10 metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muncitorul a fost salvat de pompieri. Pentru ca una dintre coastele fracturate îi perforase un plămân, bărbatul a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Universitar din București.

Bărbatul se numește Aurel Pană, are 49 de ani și este din Giurgeni. Este angajat al Administrației Naționale pentru Îmbunătățiri Funciare de mai mulți ani. Ieri a încercat să coboare în căminul de pompare de la stația de irigații 2 Giurgeni, pentru a repara o vană.

A alunecat pe scară și a cazut de la o înălțime de 6 metri. S-a rănit și a rămas imobilizat în groapa betonată cateva zeci de minute până la sosirea pompierilor. 

Aceștia au reușit să îl aducă relativ repede la suprafață.  Bărbatul a fost transportat mai întâi la Spitalul de Urgență din Slobozia cu umărul rupt și mai multe coaste fracturate.

Pentru că starea lui era foarte gravă, după ce l-au stabilizat medicii de aici l-au trimis la București.

Aurel Pană este căsătorit și are doi copii. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. De asemenea, reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă s-au sesizat și urmează să se deplaseze la Giurgeni pentru a stabili în ce condiții s-a produs accidentul.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite