UPDATE O ambulanţă a intrat într-un copac. Patru tulceni răniţi într-un accident de circulaţie pe drumul Bucureşti - Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A ambulanţă care transporta trei pacienţi pe ruta Bucureşti - Tulcea a ieşit de pe carosabil şi a intrat într-un copac. Doi dintre pasageri au fost transportaţi la Bucureşti.

UPDATE 12.40: Directorul medical al Serviciul Judeţean de Ambulanţă spune că întreaga conducere a instituţiei va analiza această situaţia şi dacă se constată că şoferul a încălcat regulamentul acesta va fi sancţionat.
În ceea ce priveşte pacienţii transportaţi, medicul de la SJA spune că sunt toţi trei în afara oricărui pericol: „Şoferul nostru a plecat de dimineaţă cu Ambulanţa de tip B cu numărul TL-84-AMB, care are cinci locuri. La întoarcere a ieşit de pe contrasens. Şoferul şi doi dintre pacienţi au fost duşi la Unitatea de Primiri Urgenţe Slobozia, şi doar o pacientă de 61 de ani a  fost transportată la Bucureşti, la Floreasca, având traumatism cranian. Astăzi am primit cerere de externare pentru ea. Restul pasagerilor sunt în afara oricărui pericol“, spune dr. Zamfir.

UPDATE 12.00: În Ambulanţă se afla şoferul şi trei pacienţi. Una dintre femeile transportate la Bucureşti va fi adusă la Tulcea.

Cei patru au ajuns la Spitalul de Urgenţă din Slobozia în urma unui accident rutier, petrecut pe DN2A, în zona comunei Ciochina, după ce o ambulanţă ce se deplasa pe direcţia Bucureşti-Tulcea a derapat şi a ieşit de pe carosabil, lovind un copac aflat pe marginea şoselei.

Dintre cei patru ocupanţi ai autovehicului, toţi originari din Tulcea, şoferul în vârstă de 42 de ani şi un alt bărbat, în vârstă de 35 de ani, au scăpat cu leziuni minore, însă cele două victime de sex feminin, în vârstă de 39 şi, respectiv, 61 de ani au necesitat îngrijiri speciale, fiind transferate la Bucureşti.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite