Trupa Darauf aduce reggae-ul la Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai cunoscut pub din Slobozia organizează în această seară o superpetrecere, intitulată sugestiv „Seară reggae“.

Darauf este o trupă de reggae alternativ al cărei sound se remarcă prin compoziţii ce depăşesc tiparele reggae obişnuite. Membrii trupei cântă pentru frumuseţea muzicii.
   
Trupa Darauf a fost înfiinţată anul acesta, la 1 martie, la iniţiativa membrilor fondatori Adrian Fanaţiu (chitară solo), Dinu Todor (tobe) şi Cristian Simion (voce şi chitară ritm). În scurt timp, trupa s-a întregit cu trei membri foarte talentaţi: Marc Conta (bas), Ionuţ Moraru (clarinet) şi Miruna Bercaru (clape).

După doar două luni de repetiţii, Darauf şi-a început seria de concerte. În urma câtorva reprezentaţii prin underground-ul bucureştean, trupa a deschis concertul El Negro din Vama Veche, de 1 Mai. Cel mai mare concert din recent începuta activitate este cel de la Iarmaroc Fest 2010, festivalul european de muzică la care Darauf a cântat pe aceeaşi scenă cu Luna Amară, Byron, El Negro şi Dub Pistols.

Darauf cântă pentru oameni care nu s-au aliniat superficialităţii, pentru cei cu mintea şi spiritul deschise frumuseţii muzicii.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite