UPDATE/ Trei persoane au murit într-un grav accident de circulație produs la Coșereni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedia s-a petrecut aseară, în jurul orei 21.00, pe Drumul Național 2, între localitățile Coșereni și Movilița, fiind implicate două autoturisme care s-au lovit frontal. Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs din cauza unei depășiri neregulamentare a unei dintre mașini.

UPDATE ora 13:20: Ieri, 30 ianuarie, în jurul orei 21.00, pe DN2, în afara comunei Coşereni, în condiţii de noapte, carosabil parţial acoperit cu fragmente de gheaţă, în timp ce un tânăr în vârstă de 23 ani, din oraşul Mărăşeşti, judeţul Vrancea, conducea un autoturism din direcţia Bucureşti către Urziceni, a pătruns pe contrasens şi a intrat în impact frontal cu o autospecială a Poliției din Iași, care se afla în misiune. Duba Poliției se îndrepta spre Penitenciarul Jilava din Capitală de unde trebuia să ridice un deținut pe care trebuia să-l transporte la Iași.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul a trei pasageri din autoturismul care a pătruns pe contrasens, un bărbat de 37 ani, o femeie de 32 ani şi un minor de 1 lună, toţi din oraşul Mărăşeşti, judeţul Vrancea, precum şi vătămarea corporală a celor doi conducători auto şi a unui pasager aflat în autospeciala de Poliție, un bărbat de 46 ani, din municipiul Iaşi.

Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscop, rezultate fiind negative. Pe numele tânărului de 23 ani a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Locul unde s-a petrecut accidentul este cunoscut și sub denumirea de „Șoseaua morții“, din cauza numărului mare de accidente care se produc aici, în fiecare an. Tot în acest loc și-au găsit sfârșitul, în urma unor accidente rutiere, Laura Stoica și soții Ion și Doina Aldea Teodorovici.

 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite