Transferat la Spitalul Penitenciar Bucureşti-Rahova, starea de sănătate a agresorului de la Bărbuleşti este bună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dănuţă Chelu (33 de ani), principalul suspect în scandalul iscat pe străzile satului ialomiţean Bărbuleşti în urmă cu aproximativ o săptămână, se află în prezent internat la Spitalul Penitenciar Bucureşti - Rahova. El are nevoie de îngrijiri medicale, pentru că în urma revoltei pe care a provocat-o a fost grav rănit.

Bărbatul este acuzat de anchetatori de faptul în timpul sancadului dintre clanurile din Bărbuleşti şi-a ucis un rival împuşcând-ul în cap cu o puşcă de vânătoare. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare pentru 29 de zile.

Rănit în urma scandalului, Chelu a fost internat iniţial la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, apoi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia şi transferat, după doar o zi, la Spitalul Penitenciar Bucureşti-Rahova.

În prezent starea criminalului este bună. El se află în perioada de stabilizare, fiind internat într-un salon de Terapie Intensivă al spitalului penitenciar bucureştean.

„A venit cu mai multe plăgi însă starea sa de sănătate este una bună. Se află în perioada de stabilizare“, a declarat inspectorul de penitenciare Nina Stroe, purtătorul de cuvânt al Spitalului Penitenciar Bucureşti-Rahova.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite