Tinereţe spulberată pe şosea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi adolescenţi, de 16 şi 17 ani, şi-au găsit sfârşitul aseara într-un grav accident de circulaţie, care a avut loc la ieşire din localitatea ialomiţeană Coşereni. Cei doi plecaseră la plimbare cu maşina, alături de alţi trei prieteni.

Dacia în care adolescenţii se aflau era condusă de un tânăr de 21 de ani. Alături de ei se mai aflau un tânăr de 19 ani, precum şi un alt adolescent, de 15 ani.

La ieşire din Coşereni, pe sensul de mers către Bucureşti, tânărul şofer, fără să păstreze distanţa regulamentară în mers, a acorşat un autotractor. Imediat, maşina a fost proiectată pe cealaltă bandă a şoselei şi s-a izbit cu putere de o autoutilitară care venea regulamentar din sens opus, la volanul căreia se afla un bărbat de 55 de ani.

În urma accidentului, a rezultat moartea celor doi tineri, de 16 şi 17 ani, şi rănirea gravă a tânărului de 19 ani. Adolescentul de 15 ani şi şoferul de 21 de ani s-au ales cu răni uşoare.

„Cei doi conducători auto au fost testaţi alcoolscop, ambele rezultate fiind negative“, a declarat Andreea Dănila, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite