Teatrul Nottara vine la Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piesa este regizată de Claudiu Goga
Piesa este regizată de Claudiu Goga

Slobozenii vor avea parte săptămâna viitoare de o nouă surpriză. Teatrul Nottara va poposi în oraşul nostru, pentru a le oferi iubitorilor de cultură piesa ”Variaţiuni enigmatice”, într-o interpretare de excepţie. Mircea Diaconu şi Alexandru Repan vor urca pe scena Casei de Cultură Municipale. Preţul unui bilet este de numai 15 lei.

Stagiunea teatrală găzduită de Casa de Cultură Municipală, va continua miercuri la orele 18.30 cu o poveste despre dragoste şi moarte, despre dragoste dincolo de moarte. Doi bărbaţi, un scriitor laureat al Premiului Nobel şi un om obişnuit, evocă imaginea femeii dispărute.

Piesa lui Eric-Emmanuel Schmitt oferă două viziuni diferite asupra iubirii. Este o întâlnire dramatică între doi bărbaţi care au iubit aceeaşi femeie. Aceasta apare pentru fiecare dintre cei doi, într-o ipostază total diferită.

Surprizele vor continua

După o primă stagiune teatrală primită cu mult entuziasm de slobozeni, organizatorii sunt convinşi că nu trebuie să se oprească aici.

”A fost un succes sută la sută. Oamenii au fost foarte încântaţi şi uimiţi de frecvenţa pieselor de teatru care s-au jucat la Slobozia. Pentru noi a fost un efort mare, dar a meritat. După vacanţa de iarnă vom reveni şi cu alte spectacole”, a spus Ionel Constantin, directorul Direcţíei Municipale pentru Cultură, Tineret şi Sport din Slobozia.

În data de 19 decembrie slobozenii vor mai avea parte de un ultim eveniment cultural de excepţie, care va încheia stagiunea, dar pe care autorităţile doresc să îl ţină deocamdată secret.




Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite