Susţine-o pe Diana Şerban la preselecţia pentru emisiunea X-Factor FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adolescenta din Ţăndărei are doar 16 ani şi mâine va lua drumul litoralului pentru a participa la preselecţia pentru emisiunea-concurs X-Factor, ce urmează să fie difuzată de postul Antena 1. Încurajeaz-o pe Diana cu un mesaj postat pe site-ul slobozia.adevărul.ro.

Diana a urcat pe scenă în urmă cu doi ani, în cadrul Festivalului „Trofeul Tinereţii” din Staţiunea Amara, unde a reuşit să obţină premiul al treilea.La acea vreme, adolescenta din Ţăndărei a fost cea mai tânără prezenţă din cadrul festivalului.„Am cântat o melodie a Andrei, iar juriul a fost foarte mulţumit de interpretarea mea”, susţine tânăra.

image

Anul trecut a fost din nou prezentă la festivalul de interpretare muzicală organizat la Amara, însă nu a reuşit să convingă juriul.

Preselecţie la Constanţa

Mâine, Diana merge la Constanţa pentru a participa la preselecţia pentru emisiunea de tinere talente X-Factor ce urmează să fie difuzată pe Antena 1. Ea va cânta trei melodii. Este vorba despre piesele Andrei, „Dragostea rămâne” şi „Stand up”, dar şi hit-ul „Price Tag”, interpretat de Jessie J.

„Am mari emoţii pentru mâine, însă sunt hotărâtă să merg. Cred că aceasta va fi rampa mea de lansare şi vreau să devin celebră”, a declarat Diana.
Imediat după preselecţie, tânăra va începe să se pregăteacă pentru ediţia din acest an a „Trofeului Tinereţii”.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite