Slobozia: Ştergerea penalităţilor la întreţinere, un calvar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci slobozeni şi-au achitat integral debitele restante în speranţa că penalizările acumulate de-a lungul timpului vor fi anulate. Pe drumul birocraţiei dintre asociaţiile de proprietari şi Urban, oamenii s-au ales şi cu banii luaţi şi cu penalizări mai mari.

Mirajul penalizărilor anulate i-a adus în pragul disperării pe locatarii slobozeni. Aceştia spun că au făcut eforturi colosale pentru achitarea datoriilor, însă cuantumul penalizărilor a rămas acelaşi. Urban acuză asociaţiile de proprietari, iar administratorii de bloc spun că după ce au plătit debitele, Urban tergiversează ştergerea penalităţilor.

Datorii achitate


La jumătatea anului trecut, sute de slobozeni cu restanţe la întreţinere au răsuflat uşuraţi la auzul veştii că odată cu achitarea debitului curent li se va şterge şi toate penalizările acumulate în timp. Oamenii au gândit că aceasta este singura şansă de a scăpa de restanţele la întreţinere. „Am făcut pe naiba în patru şi am plătit 1.900 de lei. Cu toate acestea penalizările au rămas aceleaşi“, spune cu amar Mia Petriceanu (58 de ani), una din locatarele blocului U 10.
Toţi proprietarii care au venituri mai mici de 1.000 de lei, pe membru de familie şi care au restanţe la întreţinere îşi pot depune dosarul la Urban pentru ştornarea penalizărilor. Până acum nici unul dintre cei peste 60 de slobozeni care s-au înscris în acest program nu şi-au văzut penalizările anulate, însă Urban spune că mai aşteaptă completarea documentaţiei.

Citiţi mai multe în „Adevărul de Seară“ de astăzi!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite