Sorin Iordache, marele campion din Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Performanţele obţinute de micul tenismen în cadrul Campionatului de Naţional de Vară la Tenis au fost răsplătite din plin de către reprezentanţii clubului în cadrul căriua sportivul activează.

La competiţia desfăşurată la Bucureşti, la sfârşitul săptămânii trecute, sportivul Sorin Iordache (11 ani) a reuşit să se întoarcă acasă cu titlul de campion la poba de dublu şi vicecampion la simplu. Pentru rezultatele deosebite pe care le-a obţinut el a fost felicitat şi premiat de către reprezentaţii clubului unde copilul îşi desfăşoară antrenamentele.

„Mă simt foarte bucuros că domnii de la club mă susţin şi sunt alături de mine. Fără ei nu aş fi reuşit să am aceste performanţe“, a spus micul tenismen.

20 de ani de activitate

În cadrul aceluiaşi eveniment, Clubul de Tenis din Slobozia la care activează în acest moment Sorin Iordache, a sărbătorit 20 de ani de activitate. Cu această ocazie, reprezentanţii clubului i-au premiat cu diplome şi cupe pe sportivii care au reuţit să obţină rezultate deosebite la competiţiile organizate pe cele opt terenuri pe care clubul le deţine.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite