Slobozia va deveni capitala teatrului românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tot mai mulți ialomițeni își îndreaptă privirea către teatru
Tot mai mulți ialomițeni își îndreaptă privirea către teatru

În perioada următoare, pe scena Casei de Cultură Municipale vor urca nume mari ale teatrului românesc. Stagiunea de toamnă începe joi cu piesa “Sosesc deseară”, jucată de actorii Teatrului “Maria Filotti” din Brăila.

Timp de două ore, iubitorii de teatru din Slobozia se vor putea destinde în compania actorilor brăileni. Piesa este o comedie de Tudor Muşatescu, în regia lui Mihai Bisericanu.

Preţul biletului va fi accesibil tuturor
„Preţul este redus la jumătate. Cei care doresc să vină vor plăti numai 10,50 lei. Am putut negocia pentru că avem relaţii directe cu teatrul „Maria Filotti” din Brăila, care a mai fost prezent la Slobozia de două ori. Piesa va începe la orele 19.00”, a spus Ionel Constantin directorul Direcţiei pentru Tineret şi Sport.


Stagiunea de toamnă
“Sosesc deseară” este numai începutul unui adevărat regal teatral de care se vor bucura slobozenii în următoarele două luni.
În data de 25 octombrie compania de teatru “D’aya”, va susţine piesa “Ce ne spunem când nu ne vorbim”, un spectacol de Chris Simion.
Rând pe rând, pe scena Casei de Cultură Municipale vor fi prezenţi în săptămânile următoare actorii Teatrului Constantin Tănase, ai Teatrului Masca şi ai Teatrului Notarra.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite